Kesän makuja purkkiin ja lautaselle

Vitamiinit talteen pakastamalla Pakastaminen on yksinkertainen ja ravintoaineita säästävä tapa säilöä marjat, raparperit, yrtit ja kasvikset. Muista kytkeä pakastimen superteho päälle useita tunteja ennen pakastamista äläkä pakasta liian paljon kerralla, ettei pakastimen sisältö lämpene. Marjat pakastetaan kokonaisina tai viipaloituina rasioihin

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.