Piia Rantala-Korhonen
Paras tapa säilöä kesän sato on nauttia se tuoreeltaan. Osa marjoista ja muusta sadosta kannattaa kuitenkin säilöä talven varalle tuomaan vitamiinitervehdyksen menneeltä kesältä. Itse säilömällä voi olla varma raaka-aineiden laadusta ja säästyy kertakäyttöpakkauksilta, rasiat ja tukevat pussit voi pestä ja käyttää useita kertoja.

Vitamiinit talteen pakastamalla

Pakastaminen on yksinkertainen ja ravintoaineita säästävä …

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!