Jenni Joensuu
Hävikkiruoka puhuttaa Hanna Jokista, Kalevi Suomela kirjoittaa Prahan keväästä ja Pentti Stranius kertoo Joensuussa järjestetystä Parafestista.

Mistä hävikki sitten johtuu? Tietenkin on ymmärrettävää, ettei kukaan syö homeista ja pilaantunutta ruokaa. Se puolestaan, että ruoka pääsee pilaantumaan, johtuu usein keittiötaitojen puutteesta tai tiedon puutteesta sen suhteen, miten mikäkin ruoka tai raaka-aine tulisi …

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!