TV
Yle Kuvapalvelu

Kolmeosaisessa BBC:n tiededokumentissa Ruoan anatomia (Food – Delicious Science, 2017) paneudutaan monipuolisesti ruokaan. Aloitusjakson otsake Olet mitä syöt saa täsmennystä skotlantilaiselta karjankasvattajalta: ”Olet, mitä karjasi on syönyt”.

Dokumentin johdannossa luvataan huimaa kulinaaris-tieteellistä seikkailua. Ensimmäisen jakson perusteella lupaus täyttyy.

Ensin perehdytään ravintoaineisiin, joita ilman emme voi elää. Iso kysymys on, miten saada kaikkea …

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!