Lehtikuva/Zakaria Abdelkafi
Iikka Nikkinen kirjoittaa ilmastonmuutoksesta ja syömisestä, Ulla Länsiharju haluaa eroon hakaristeistä ja Tatu Ahposen aiheena on keltaliivit.

Ilmastonmuutokseen sopeutuminen vaatii ruokavaliomuutoksia ihmisiltä, myös suomalaisilta. Usein puhutaan, että lihan kulutus kasvaa kehittyvissä maissa. Mutta se kasvaa myös Suomessa, keskivertosuomalainen syö noin 80 kiloa lihaa vuodessa, 50 vuotta sitten noin 30 kiloa. (—)

Jokaisen …

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!