Kallaveden ruokavalio on ilmastoteko

Ruoantuotanto on yksi suurimmista kasvihuonekaasujen aiheuttajista ja muodostaa noin viidenneksen ihmisen jättämästä hiilijalanjäljestä. Ruoan ilmastovaikutukset kertyvät sen tuotannon koko elinkaaresta: alkutuotannossa maatiloilla, elintarviketeollisuudessa, kuljetuksessa, kaupassa, ravintoloissa, ostosmatkoissa ja valmistuksessa. Ilmastonmuutos kurittaa maapalloa yhä rankemmin. Ihmisten määrä lisääntyy, viljelykelpoinen maa ja

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.