”On valittava sen välillä, pysyykö kotona ilman minkäänlaista mahdollisuutta maksaa vuokraa tai laskuja, vai jatkaako työskentelyä ja riskeeraa samalla oman terveytensä.”

Näin totesi italialainen ruokalähetti Lorenzo Righi Politico-lehden haastattelussa maaliskuussa.

Eri puolilla Eurooppaa ruokalähetit tekevät pitkää päivää. Italiassa, Ranskassa ja Suomessa ravintolat on suljettu, mutta ruoan kotiinkuljetus on sallittua.

Koronapandemian alussa ruokalähettifirmat ryntäsivät …

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!