Korona
Lehtikuva/Liisa Ulander

Yksittäinen ruoka-aine, dieetti tai vitamiinipilleri ei estä sairastumasta covid-19-tautiin. Heikko ravitsemus lisää riskiä.

HUSin johtava ravitsemusterapeutti Pia Nikander kehottaa pistämään ruuan kuntoon. Keinot ovat tuttuja.

– Pidä kiinni säännöllisestä ateriarytmistä ja syö monipuolisesti. Ateriat ja välipalat, jotka koostuvat kasviksista, hedelmistä ja marjoista, täysjyväviljatuotteista, hyvistä proteiinin lähteistä sekä pehmeistä rasvoista, ovat ydintä.

Tervetuloa lukemaan!

Tilaa nyt uusi Kansan Uutisten digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt Kansan Uutiset. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!