Riksun rauhaa rankan kevään jälkeen

Maailman paras MANSIKKAKAKKU Tällä reseptillä Aino-Kaisa Pekosen perhe leipoo mansikkakakkua. Tosin aineksia käytetään noin kolmannes enemmän. ”Iltapala. Tää on vähän niinku kaurapuuro voisilmällä, kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla. Terveellistä ja hyvää. Sadepäivän lohdukkeeksi.” (Aino Kaisa Pekonen, Facebook 30.6.) Ainekset 150 g

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.