Yläluokan kautta rahvaan ruuaksi

Sienten omituinen ulkonäkö on herättänyt ihmetystä. Ranskalainen, 1700-luvulla elänyt filosofi Denis Diderot toivotti teoksessaan Encyclopédie sienet lantakasaan, jossa ne ovat syntyneetkin. Itä-Suomessa herkkutatteja potkittiin kumoon vielä 1960-luvulla lehmän ruokana. Sienet ovat terveellisempiä kuin olemme kuvitelleetkaan, näin väittävät Sinikka Piippo ja

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.