Pekka Helminen

Kun puhutaan laadukkaasta ruoasta, tarkoitetaan usein sitä, että ruoka sisältää hyviä ravintoaineita, käytetyt tuotteet ovat puhtaita ja virheettömiä ja ruoka on herkullista. Ilmastoystävällistä ja kestävästi tuotettua ruokaa voidaan myös pitää laadukkaana, ja se on ilahduttavasti tullut yhä tärkeämmäksi kuluttajille. Gourmet-ruoka yhdistetään usein ylellisyyteen, hienostuneisuuteen ja luksukseen.

Se, mikä ei lakkaa hämmästyttämästä, …

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 4,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!